slider afbeelding
Onderhoud kunstgras

Jaarlijks onderhoud
Bij verscheidene clubs, recreatiedomeinen, gemeenten, particulieren doorheen België, Nederland en Duitsland verzorgt Scheepers Sport jaarlijks het onderhoud van kunstgras sportvelden. Wij geven advies voor de dagdagelijkse en wekelijkse onderhoudstaken die het veld in hun optimale spelconditie kunnen behouden. Duurzaamheid en sporttechnische eigenschappen van kunstgrassportvelden zijn het resultaat van correct en tijdig uitvoeren van onderhoud en advisering omtrent het gebruik.

Sporttechnische eigenschappen
Door de sporttechnische eigenschappen te optimaliseren, blijft het kunstgrassportveld veilig om te bespelen en blijft de beleving van het kunstgras alsof het natuurgras is. Hierdoor neemt het risico op blessures aanzienlijk af, is technisch spel optimaal mogelijk en is de bespelingscapaciteit optimaal te benutten.

Duurzaamheid
Door het kunstgras sportveld tijdig en preventief op juiste wijze te onderhouden, blijven de sporttechnische eigenschappen van het kunstgrasveld het gehele jaar door gelijkmatig en wordt overbodige slijtage aan de kunstgrasvezels voorkomen. Hierdoor wordt de levensduur van het kunstgrasveld verlengd, bespelingscapaciteit vergroot en dalen de exploitatiekosten.

Scheepers Sport
Is uw voetbalveld of tennisterrein toe aan een grondig onderhoud of een voorjaarsonderhoud, gelieve ons te contacteren via info@scheepers-sport.be.

Onderhoud van kunstgras:
Tennisvelden, SmashCourt, Advantage RedCourt, voetbalvelden, hockeyvelden

Afbeelding
Enkele projecten

Krijg een inzage in onze laatste realisaties. Klik voor meer informatie over het project of voor meer
informatie betreffende het type en de ondergrond van ditproject.

Indoor renovatie bij Tennis Vlaanderen
Indoor renovatie bij Tennis Vlaanderen
Renovatie van het tennisveld van US ambassade
Renovatie van het tennisveld van US ambassade
Nieuwe tribunezitjes voor KFC Pulle
Nieuwe tribunezitjes voor KFC Pulle
Beachvolley courts in Wilrijk
Beachvolley courts in Wilrijk
VOLG ONS OP INSTAGRAM

Scheepers Sport is ook te vinden op Instagram en Facebook. Neem zeker eens een kijkje op ons Instagram account. Bekijk hier onze laatste realisaties en projecten. Ook pakken we regelmatig uit met kortingsacties op ons instagram kanaal. Geef en duimpje en volg ons: www.instagram.com/scheeperssport See you at the gram!