slider afbeelding
slider afbeelding
slider afbeelding
slider afbeelding
Indoor Tennisvloeren

Krijg een inkijk in de mogelijke tennis en sport toplagen die Scheepers Sport aanbiedt voor indoor gebruik. We maken de opsplitsing tussen tennisvloeren en andere sportvloeren. Ook voor padel hebben we een assortiment met kooien voor indoor gebruik. Daarbij bieden we handige sporttegels dit zowel voor indoor en outdoor gebruik. Het assortiment van tennis toplagen van Scheepers Sport voor indoor gebruikt delen we op in 3 soorten. Dit gaat van hardcourt, rubberen toplaag of een tapijtmembraan. Bekijk onderaan in detail alle mogelijkheden. Voor elke toplaag hebben we een specifieke informatie pagina aangemaakt met de volledige structuur van de opbouw.

Als exclusief verdeler van Proflex hardcourt bieden we het volledige gamma van deze producent. Dit gaat van een standaard hardcourt tennisterrein tot de Proflex Elite. Door de elastische eigenschappen en grote schokabsorptie van deze tennisbaanconstructie raken de gewrichten van de spelers niet zo zwaar belast als bij een punt-elastische vloer.

afbeelding technische info
Aanbod
afbeelding technische info
afbeelding technische info
afbeelding technische info
afbeelding technische info
Indoor mogelijkheden TOPLAGEN

De meest gekozen toplaag bij indoortennis is hardcourt. Hierbij bieden we drie mogelijkheden. Dit voor recreatief als voor professioneel gebruik. Proflex hardcourt, Proflex hardcourt Elite en Proflex Hardcourt Cushion. Een tweede mogelijkheid is een rubberen toplaag, Techtenn 4S genaamd. Hier zorgt een dempende rubberen onderlaag voor dit in combinatie met de E-Layer zorgt voor een uniek gevoel van comfort. Daarbij is de kans van blokkeren minimaal, dit komt doordat de TechTenn 4S sport ondergrond vervolgens wordt afgestrooid met los EPDM-granulaat. Een laatste mogelijkheid is de Topslide tennisbaan. Top Slide bestaat uit een tapijtmembraan dat wordt vastgelijmd aan de verharde ondergrond. Hierna worden permanente lijnen op het tapijt aangebracht voordat het tennisveld wordt gevuld met EPDM-rubbergranulaat.

Bekijk HIER alle hardcourt mogelijkheden.

afbeelding technische info
Indoor padelcourts PADEL

Padel is een racketsport die zowel elementen uit tennis als uit squash combineert. De bal blijft in het spel na contact met de wanden. Daardoor worden de rally’s langer en verhoogt het spelplezier enorm. Men hoeft het spel ook niet om de haverklap stil te leggen om achter ballen aan te lopen die uitgeserveerd werden, zoals bij tennis. Scheepers Sport werkt met Belgische padelkooien en Belgische werknemers. Het lijkt vanzelfsprekend, maar in de praktijk zien we veel Padelterreinen die niet beantwoorden aan deze Europese norm. Met name bij de glasdikte. Daar zien we dat er vaak het goedkopere 10 mm-glas geplaatst, terwijl de aanbevolen veiligheidsnorm op 12 mm ligt. 2 mm verschil lijkt misschien klein in absolute cijfers, maar het gehard glas van 12 mm dat we gebruiken is daardoor wel 20 % sterker en dus ook veiliger!

Bekijk HIER alle padel mogelijkheden.

afbeelding technische info
Modulaire snelle klikbare tegels SPORTTEGELS

Een modulair tegel systeem met schok absorptie door luchtkussens in alle tegels. Door dit systeem is er ook een zeer snelle en vlotte water drainage. Het systeem verbindt vierkante tegels met een microtextuur waardoor er maar zeer beperkte slijtage plaatsvindt, hierdoor zijn er geen dure onderhoudskosten of herstelkosten. De sporttegels voor buitengebruik zijn zeer schokbestendig en een lage impact qua slijtage bij valpartijen. De tegel heeft de volgende afmetingen: 25 x 25 x 1.5mm. Ze beschikken 7 man/vrouw klikpunten en een matte toplaag met een microtextuur. Elke tegel bevat een shock absorptie laag onder de toplaag. Deze is opgemaakt uit gegolfde rubber met een luchtkussen effect. Scheepers Sport biedt zowel voor outdoor als indoor gebruik sporttegels aan. De tegels kunnen eenvoudig door de klant zelf geplaatst worden.

Bekijk HIER alle sporttegel mogelijkheden.

VERSCHILLENDE TYPES
Hardcourt
Hardcourt

De collectie van Proflex biedt een brede range aan hardcourt producten. Deze verschillende...

Techtenn 4S Kunstgravel
Techtenn 4S Kunstgravel

De Techtenn 4S kunstgravel tennisvloer bevat een dempende rubberen onderlaag dit in combinatie...

Indoor sporttegels
Indoor sporttegels

Een modulair tegel systeem met schok absorptie door luchtkussens in alle tegels. De modulaire...

Topslide
Topslide

Top Slide bestaat bestaat uit een tapijtmembraan dat wordt vastgelijmd aan de verharde...

Padel
Padel

Eén van de grote voordelen van padel is dat het zowel in de zomer als in de winter gespeeld kan...

Enkele projecten

Krijg een inzage in onze laatste realisaties. Klik voor meer informatie over het project of voor meer
informatie betreffende het type en de ondergrond van ditproject.

Aanleg van indoor hardcourt tennisterreinen voor Sporting Club Hove
Aanleg van indoor hardcourt tennisterreinen voor Sporting Club Hove
Aanleg hardcourt tennis terreinen bij TC De Witte Duivels
Aanleg hardcourt tennis terreinen bij TC De Witte Duivels
Kunstgravel tennisterreinen bij TC De Krekel
Kunstgravel tennisterreinen bij TC De Krekel
Indoor hardcourt terreinen bij Cigalleke
Indoor hardcourt terreinen bij Cigalleke
VOLG ONS OP INSTAGRAM

Scheepers Sport is ook te vinden op Instagram en Facebook. Neem zeker eens een kijkje op ons Instagram account. Bekijk hier onze laatste realisaties en projecten. Ook pakken we regelmatig uit met kortingsacties op ons instagram kanaal. Geef en duimpje en volg ons: www.instagram.com/scheeperssport See you at the gram!