slider afbeelding
Padelraamstickers

Sponsorsticker
De ideale manier om partners en sponsors van uw padelclubs subtiel in de kijker te plaatsen. Onze hoogwaardige vinylstickers met een extra glaslaag die contour worden uitgesneden. We snijden alleen door de toplaag van de folie, niet door de onderlaag. Je kunt de folie van de onderlaag losmaken. De ideale reclame tool op glas. We beschikken over een aantal mogelijkheden qua type sticker, verder zijn alle figuren en vormen mogelijk. De prijs hangt volledig af van het formaat en het soort logo.

Padelkooi nummer
Nummer uw padelcourts op een elegante manier met de raamstickers van Scheepers Sport. De nummers zijn circa 50 cm hoog en voorzien van een vernislaag. De nummers worden op maat schoongesneden. Andere kleuren en lettertypes mogelijk op aanvraag.

Afbeelding
Enkele projecten

Krijg een inzage in onze laatste realisaties. Klik voor meer informatie over het project of voor meer
informatie betreffende het type en de ondergrond van ditproject.

Netten en ballenvangers op maat gemaakt
Netten en ballenvangers op maat gemaakt
Indoor renovatie bij Tennis Vlaanderen
Indoor renovatie bij Tennis Vlaanderen
Renovatie van het tennisveld van US ambassade
Renovatie van het tennisveld van US ambassade
Nieuwe tribunezitjes voor KFC Pulle
Nieuwe tribunezitjes voor KFC Pulle
VOLG ONS OP INSTAGRAM

Scheepers Sport is ook te vinden op Instagram en Facebook. Neem zeker eens een kijkje op ons Instagram account. Bekijk hier onze laatste realisaties en projecten. Ook pakken we regelmatig uit met kortingsacties op ons instagram kanaal. Geef en duimpje en volg ons: www.instagram.com/scheeperssport See you at the gram!