slider afbeelding
Padel

Scheepers Sport legt reeds meer dan 30 jaar sportvelden aan in binnen- en buitenland. Dit gaat van de fundering, de ondergrond, de installatie van de materialen tot de inrichting van het volledige sportpark. Zo doet Tennis Vlaanderen regelmatig beroep op de expertise van Scheepers Sport. Buiten de aanleg van nieuwe padelbanen, renoveren we ook bestaande terreinen en kan voor het onderhoud van de sportvelden beroep gedaan worden op Scheepers Sport. Sinds afgelopen jaar hebben we ons verdiept in Padel en hebben we de krachten gebundeld met Yopadel.

Als distributeur van Yopadel leggen we de funderingen, bouwen we de padelbanen, geven we onderhoudsservice en zorgen we voor de inrichting. We gaan zelfs nog verder ter ondersteuning van uw club!  We kunnen u voorzien van een clinics, toegangsapplicaties, trainingen in Spanje, financieringsmogelijkheden, businessplan, turn-key projecten, software, leraren, marketing (complete draaiboeken) en haalbaarheidsonderzoeken.

Mogelijkheden
Buiten de verschillende padelbaan soorten zijn er nog een aantal keuzemogelijkheden. Zo is er de keuze tussen 10 en 12 mm veiligheidsglas. Alle Yopadel padelbanen worden voorzien van een fundering die het uniform stuiten van de bal garandeert. Ook is het Mondo Turf padelkunstgras met ITF Classified Court Pace 4 Medium-fast certificaat in verschillende kleuren te verkrijgen. We bieden 10 jaar garantie op alle courts en hebben een eigen onderhoudsservice ter beschikking.

Interesse? Vraag een gratis offerte aan.
Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen? Contacteer ons via info@scheepers-sport.be en wij voorzien u van een gedetailleerde prijsvoorstelling met bijkomende informatie. Uiteraard kunnen we ook altijd langskomen voor een verkennend gesprek. Contacteer ons telefonisch via +32(0) 89 89 10 99.

Afbeelding
Enkele projecten

Krijg een inzage in onze laatste realisaties. Klik voor meer informatie over het project of voor meer
informatie betreffende het type en de ondergrond van ditproject.

Aanleg allweather kunstgras tennisterrein bij TC Brabo in Schilde
Aanleg allweather kunstgras tennisterrein bij TC Brabo in Schilde
Onderhoud van kunstgrasvelden bij Blue Lions
Onderhoud van kunstgrasvelden bij Blue Lions
Onderhoud kunstgras sportvelden door Scheepers Sport
Onderhoud kunstgras sportvelden door Scheepers Sport

Scheepers Sport is ervaren in het onderhoud van kunstgras van sportvelden. Met eigen bekwaam...

VOLG ONS OP INSTAGRAM

Scheepers Sport is ook te vinden op Instagram en Facebook. Neem zeker eens een kijkje op ons Instagram account. Bekijk hier onze laatste realisaties en projecten. Ook pakken we regelmatig uit met kortingsacties op ons instagram kanaal. Geef en duimpje en volg ons: www.instagram.com/scheeperssport See you at the gram!