slider afbeelding
Outdoor Tennisvelden

Krijg een inkijk in de mogelijke tennis en sport toplagen die Scheepers Sport aanbiedt voor outdoor gebruik. We maken de opsplitsing tussen tennisvloeren en andere sportvloeren. Ook voor padel hebben we een assortiment met kooien voor indoor gebruik. Daarbij bieden we handige sporttegels dit zowel voor indoor en outdoor gebruik. Het assortiment van tennis toplagen van Scheepers Sport voor outdoor gebruikt delen we op in 3 soorten. Dit gaat van hardcourt, rubberen toplaag of een Topclay tapijtmembraan. Bekijk onderaan in detail alle mogelijkheden. Voor elke toplaag hebben we een specifieke informatiepagina aangemaakt met de volledige structuur van de opbouw.

Als exclusief verdeler van Proflex hardcourt bieden we het volledige gamma van deze producent. Dit gaat van een standaard hardcourt tennisterrein tot de Proflex Elite. Door de elastische eigenschappen en grote schokabsorptie van deze tennisbaanconstructie raken de gewrichten van de spelers niet zo zwaar belast als bij een punt-elastische vloer.

afbeelding technische info
Aanbod
afbeelding technische info
afbeelding technische info
afbeelding technische info
afbeelding technische info
Ons outdoor toplagen aanbod TOPLAGEN

Al meer dan 30 jaar is Scheepers Sport de vaste partner van sportclubs, tennisclubs en sportbonden. Scheepers Sport werkt reeds jaren op regelmatige basis met Tennis Vlaanderen. Door deze jarenlange ervaring is Scheepers Sport een betrouwbare partner voor de aanleg van outdoor sportvelden en tenniscourts. Gravel is uiteraard nog steeds de meest populaire ondergrond bij tennisclubs maar Topclay maakt een opmars doordat de onderhoudskosten beperkt zijn en de terreinen het hele jaar bespeelbaar zijn. Andere opties zijn Proflex hardcourt en Techtenn rubber. Bekijk hieronder alle toplagen die we bij Scheepers Sport aanbieden.

afbeelding technische info
Outdoor padelcourts PADEL

Padel is een racketsport die zowel elementen uit tennis als uit squash combineert. De bal blijft in het spel na contact met de wanden. Daardoor worden de rally’s langer en verhoogt het spelplezier enorm. Men hoeft het spel ook niet om de haverklap stil te leggen om achter ballen aan te lopen die uitgeserveerd werden, zoals bij tennis. Scheepers Sport werkt met Belgische padelkooien en Belgische werknemers. Het lijkt vanzelfsprekend, maar in de praktijk zien we veel Padelterreinen die niet beantwoorden aan deze Europese norm. Met name bij de glasdikte. Daar zien we dat er vaak het goedkopere 10 mm-glas geplaatst, terwijl de aanbevolen veiligheidsnorm op 12 mm ligt. 2 mm verschil lijkt misschien klein in absolute cijfers, maar het gehard glas van 12 mm dat we gebruiken is daardoor wel 20 % sterker en dus ook veiliger!

  • Bekijk HIER alle padel mogelijkheden.
afbeelding technische info
Outdoor modulaire tegels SPORTTEGELS

Een modulair tegel systeem met schok absorptie door luchtkussens in alle tegels. Door dit systeem is er ook een zeer snelle en vlotte water drainage. Het systeem verbindt vierkante tegels met een microtextuur waardoor er maar zeer beperkte slijtage plaatsvindt, hierdoor zijn er geen dure onderhoudskosten of herstelkosten. De sporttegels voor buitengebruik zijn zeer schokbestendig en een lage impact qua slijtage bij valpartijen. De tegel heeft de volgende afmetingen: 25 x 25 x 1.5mm. Ze beschikken 7 man/vrouw klikpunten en een matte toplaag met een microtextuur. Elke tegel bevat een shock absorptie laag onder de toplaag. Deze is opgemaakt uit gegolfde rubber met een luchtkussen effect. Scheepers Sport biedt zowel voor outdoor als indoor gebruik sporttegels aan. De tegels kunnen eenvoudig door de klant zelf geplaatst worden.

  • Bekijk HIER alle sporttegel mogelijkheden.
VERSCHILLENDE TYPES
Gravel
Gravel

Gravel is een vermalen baksteen. Voor de tennissport worden deze bakstenen op een precieze...

Topclay
Topclay

Top Clay is dé gravel tennisbaan van de 21e eeuw. Top Clay bestaat uit een vochtregulerend...

Techtenn
Techtenn

TechTenn is een poreus, schokabsorberend sportsysteem geschikt voor sporten als atletiek,...

Outdoor Sporttegels
Outdoor Sporttegels

Een modulair tegel systeem met schok absorptie door luchtkussens in alle tegels. Door dit...

Outdoor Hardcourt
Hardcourt

De collectie van Proflex biedt een brede range aan hardcourt producten. Deze verschillende...

Padel
Padel

Padel, de snelst groeiende racketsport.

Pickleball
Pickleball

We kunnen pickleball best omschrijven als een mix van badminton, pingpong en tennis. Na padel is...

VOLG ONS OP INSTAGRAM

Scheepers Sport is ook te vinden op Instagram en Facebook. Neem zeker eens een kijkje op ons Instagram account. Bekijk hier onze laatste realisaties en projecten. Ook pakken we regelmatig uit met kortingsacties op ons instagram kanaal. Geef en duimpje en volg ons: www.instagram.com/scheeperssport See you at the gram!