slider afbeelding
Hardcourt

De collectie van Proflex biedt een brede range aan hardcourt producten. Deze verschillende systemen onderscheiden zich door speeleigenschappen en duurzaamheid. Proflex tennisbanen zijn zeer comfortabel, consistent en vlak. Ze bieden uitstekende grip voor de speler en een constante ball-bounce. Niet voor niets zijn Proflex tennisvelden de favoriet van spelers en eigenaren wereldwijd. De Proflex collectie bestaat uit verschillende systemen. Door de unieke lagenopbouw van deze producten, is er voor iedere toepassing, van toernooi- tot recreatietennis een passende oplossing. Het systeem kan, qua schokdemping en baansnelheid, volledig naar de wensen van de gebruiker aangepast worden.

We hebben een handige tool ontworpen waar u verschillende kleuren combinaties voor Proflex hardcourt tennisvelden kan kiezen. Via deze link komt u uit op de hardcourt kleuren manager van Scheepers Sport. Test verschillende Proflex kleuren combinaties voor het speelveld als de uitlopen via deze website. Proflex is leverbaar in iedere gewenste kleurencombinatie.

Proflex is volledig erkend en gecertificeerd door ISA-Sport en de KNLTB en als zodanig opgenomen in de sportvloerenlijst. Proflex voldoet aan de gestelde normen die door de nationale normeringscommissies zijn vastgesteld. Sportfunctionaliteit, veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit staan hierin centraal. Proflex heeft een ITF Court Pace Rating in 3 van de 5 categorieën. ITF geclassificeerd, ISA gecertificeerd, unieke lagenopbouw, comfortabel, goedkoop in onderhoud en topsport gerelateerd zijn maar enkele van de voordelen van een Proflex tenniscourt.

Afbeelding
HARDCOURT SYSTEMEN
afbeelding technische info
afbeelding technische info
afbeelding technische info
afbeelding technische info
Premium tennis hardcourt toplaag PROFLEX HARDCOURT

Proflex Hardcourt is een premium tennis- en multifunctioneel oppervlak dat uitstekende veerkracht, duurzaamheid en UV-bestendigheid biedt. Proflex Hardcourt is geclassificeerd door de ITF en is geschikt voor gebruik in conventioneel en rolstoeltennis. Een economische ondergrond die nog steeds favoriet is bij veel tennissers. Proflex Hardcourt is geclassificeerd door de ITF in Pace Classification 3 (Medium-slow). Door de formulering van de componenten die in Proflex Hardcourt worden gebruikt te variëren, is het echter ook mogelijk om oppervlakken te produceren met ITF-tempoclassificaties van 1 (langzaam) tot 5 (snel).

  • Klik HIER voor meer informatie.
afbeelding technische info
Gedempte sport- en tennistoplaag PROFLEX ELITE

Proflex Elite is een ondoordringbare, gedempte sportondergrond en is geschikt voor gebruik bij conventioneel en rolstoeltennis. Het systeem bestaat uit een hoogwaardige 6 mm rubberen mat die is gebonden en gecoat met duurzame gestructureerde polymeren om een superieur dempend tennisoppervlak te produceren. Het dempende effect is niet alleen extreem duurzaam en slijtvast, maar blijft ook constant tijdens seizoensgebonden temperatuurschommelingen en gedurende vele jaren van gebruik. Omdat de dempingsmat geprefabriceerd is tot een uniforme dikte, zal dit een echte balkaatsing op alle delen van het veld mogelijk maken.

afbeelding technische info
Gedempt tennis oppervlak PROFLEX CUSHION

Proflex Cushion is een eersteklas, gedempt tennis- en multifunctioneel oppervlak dat uitstekende veerkracht, duurzaamheid en UV-bestendigheid biedt. Proflex Cushion is geclassificeerd door de ITF en is geschikt voor gebruik bij conventioneel en rolstoeltennis. Het systeem biedt demping variërend in dikte van 1 mm tot 3 mm, aangebracht in vloeibare vorm en gecoat met de Proflex Cushion slijtlagen en topcoats. Het dempende effect is niet alleen extreem duurzaam en slijtvast, maar blijft ook constant tijdens seizoensgebonden temperatuurschommelingen en gedurende vele jaren van gebruik. Contacteer ons voor meer informatie betreffende Proflex Cushion.

  • Klik HIER voor meer informatie.
Enkele projecten

Krijg een inzage in onze laatste realisaties. Klik voor meer informatie over het project of voor meer
informatie betreffende het type en de ondergrond van ditproject.

Aanleg van indoor hardcourt tennisterreinen voor Sporting Club Hove
Aanleg van indoor hardcourt tennisterreinen voor Sporting Club Hove
Aanleg hardcourt tennis terreinen bij TC De Witte Duivels
Aanleg hardcourt tennis terreinen bij TC De Witte Duivels
Van tapijt naar hardcourt in Aartselaar
Van tapijt naar hardcourt in Aartselaar

Aanleg Proflex tennisbaan in Aartselaar.

Indoor hardcourt terreinen bij Cigalleke
Indoor hardcourt terreinen bij Cigalleke
VOLG ONS OP INSTAGRAM

Scheepers Sport is ook te vinden op Instagram en Facebook. Neem zeker eens een kijkje op ons Instagram account. Bekijk hier onze laatste realisaties en projecten. Ook pakken we regelmatig uit met kortingsacties op ons instagram kanaal. Geef en duimpje en volg ons: www.instagram.com/scheeperssport See you at the gram!