slider afbeelding
Sponsorborden

Sponsorborden of reclamepanelen zijn een prima manier om partners en sponsors langs de sportvelden in de kijker te zetten. U kan bij Scheepers Sport terecht voor een brede waaier aan materialen, groottes, diktes en types. Buiten de borden zelf voorziet Scheepers Sport ook bevestigingsmaterialen zowel voor indoor als outdoor gebruik.

Geen idee hoe jullie de opmaak wensen? Geen probleem, we begeleiden sportclubs hier van a tot z in. We zorgen ervoor dat de logo’s en boodschappen eruit springen met full color bedrukkingen. Zien en gezien worden is het doel. Zo hebben we reclameborden in karton en re-board, maar ook plaatmateriaal in dibond en forex. Je reclamebord bedrukken we in full color en snijden we eventueel uit in een vorm naar keuze.

Afbeelding
Enkele projecten

Krijg een inzage in onze laatste realisaties. Klik voor meer informatie over het project of voor meer
informatie betreffende het type en de ondergrond van ditproject.

Netten en ballenvangers op maat gemaakt
Netten en ballenvangers op maat gemaakt
Indoor renovatie bij Tennis Vlaanderen
Indoor renovatie bij Tennis Vlaanderen
Renovatie van het tennisveld van US ambassade
Renovatie van het tennisveld van US ambassade
Nieuwe tribunezitjes voor KFC Pulle
Nieuwe tribunezitjes voor KFC Pulle
VOLG ONS OP INSTAGRAM

Scheepers Sport is ook te vinden op Instagram en Facebook. Neem zeker eens een kijkje op ons Instagram account. Bekijk hier onze laatste realisaties en projecten. Ook pakken we regelmatig uit met kortingsacties op ons instagram kanaal. Geef en duimpje en volg ons: www.instagram.com/scheeperssport See you at the gram!