slider afbeelding
Modulaire sporttegels met kliksysteem

Op zoek naar een geluiddempende en kwalitatieve ondergrond voor uw backcourtyard, tennisveld, basketbalveld of Multisportveld? De modulaire sporttegels zijn een uitstekende optie. Scheepers Sport gaat de samenwerking aan met Sports Partner. Zo zullen we exclusief de modulaire sporttegels van Sports Partner aanbieden in België. Deze vloertegels voor multisportterreinen zijn zelf drainerend en worden outdoor gebruikt onder door sport professionals van over heel de wereld.

Het modulair tegel systeem met schok absorptie door luchtkussens in alle tegels. Door dit systeem is er ook een zeer snelle en vlotte water drainage. Het systeem verbindt vierkante tegels met een microtextuur waardoor er maar zeer beperkte slijtage plaatsvindt, hierdoor zijn er geen dure onderhoudskosten of herstelkosten.

Functionele en sportieve voordelen:

Minimale onderhoudskosten.
Geluiddempend, geen geluidshinder.
15 jaar garantie.
Zeer schokbestendig en een lage impact qua slijtage bij valpartijen.
Mogelijkheid te plaatsen op een bestaande sportvloer.
Snelle waterdrainage door het Patmos tegelsysteem.
Bruikbaar voor alle sporten inclusief roller skating.
Laag blessurerisico.
Bespeelbaar in de meeste weersomstandigheden.
Matte afwerking waardoor het zonlicht niet reflecteert. Uv-bestendig & kleurvast.
De enige sportvloer die verticale en laterale shock-absorptie biedt.
Gecertificeerd door ITF (International Tennis Federation) en andere sportbonden.

De sporttegels worden voor verschillende soorten sporten gebruikt zoals basketbal, tennis, volleybal homecourts en voetbal. De tegels zijn 25x25 cm breed en 1.5 cm dik. Ze beschikken over 7 klikpunten voor een sluitende bevestiging. Er zijn meer dan 25 RAL kleur opties. Voor meer informatie of een offerte op maat, contacteer ons via +3289891099 of info@scheepers-sport.be.