slider afbeelding
EPDM tennisvloer

Het onderhoud van rubberen sportvelden (chevron, tartan, EPDM, TechTenn) is erg belangrijk voor de verlenging van de levensduur, de mate van waterdoorlatendheid en de bespeelbaarheid. Daarnaast groeien de poriën dicht met mos en algen. De gevolgen hiervan zijn een sterk verminderde waterdoorlatendheid, ook blijft er vocht in de poriën zitten. Mocht het dan gaan vriezen bestaat de kans dat de toplaag kapotvriest. Bij Scheepers Sport gebeurt het jaarlijks onderhoud van rubberen tennisbanen en sportvelden door eigen ervaren personeel.

Door de jarenlange ervaring is het schoon- en doorspuiten van tennisbanen en sportvelden een specialiteit van ons geworden. Wij maken gebruik van een speciaal voor poreuze oppervlakken ontwikkeld systeem. Dit systeem bestaat uit een hogedruk waterpomp, aangedreven door een watergekoelde dieselmotor met voldoende capaciteit om de Rotor Jet' aan te drijven. 

Het feitelijke schoonspuiten wordt met de Rotor Jet gedaan. Dit is een bodemreinigingswagen met een werkbreedte van 50 cm en een werkdruk tot 200 bar. Onder de kap bevindt zich een spuitkop, bestaande uit twee nozzles, die met een hoog toerental in de rondte draait. Met een grote kracht wordt het vuil uit de poriën gespoten. Alle poriën in het oppervlak worden meerdere malen van alle kanten geraakt. We kiezen voor deze methode bij Scheepers Sport daar dit een betere diepte reiniging creëert bij rubberen sportvelden.

Afbeelding
Enkele projecten

Krijg een inzage in onze laatste realisaties. Klik voor meer informatie over het project of voor meer
informatie betreffende het type en de ondergrond van ditproject.

Aanleg van padel courts bij Runkster TC
Aanleg van padel courts bij Runkster TC
TC Olen vervangt gravel door Topclay
TC Olen vervangt gravel door Topclay
Indoor renovatie bij Tennis Vlaanderen
Indoor renovatie bij Tennis Vlaanderen
Modulaire sporttegels met kliksysteem
Modulaire sporttegels met kliksysteem
VOLG ONS OP INSTAGRAM

Scheepers Sport is ook te vinden op Instagram en Facebook. Neem zeker eens een kijkje op ons Instagram account. Bekijk hier onze laatste realisaties en projecten. Ook pakken we regelmatig uit met kortingsacties op ons instagram kanaal. Geef en duimpje en volg ons: www.instagram.com/scheeperssport See you at the gram!