slider afbeelding
Padel

Scheepers Sport legt reeds meer dan 30 jaar sportvelden aan in binnen- en buitenland. Dit gaat van de fundering, de ondergrond, de installatie van de materialen tot de inrichting van het volledige sportpark. Zo doet Tennis Vlaanderen regelmatig beroep op de expertise van Scheepers Sport. Buiten de aanleg van nieuwe padelbanen, renoveren we ook bestaande terreinen en kan voor het onderhoud van de sportvelden beroep gedaan worden op Scheepers Sport. Sinds afgelopen jaar hebben we ons verdiept in Padel en hebben we de krachten gebundeld met Yopadel.

Als distributeur van Yopadel leggen we de funderingen, bouwen we de padelbanen, geven we onderhoudsservice en zorgen we voor de inrichting. We gaan zelfs nog verder ter ondersteuning van uw club!  We kunnen u voorzien van een clinics, toegangsapplicaties, trainingen in Spanje, financieringsmogelijkheden, businessplan, turn-key projecten, software, leraren, marketing (complete draaiboeken) en haalbaarheidsonderzoeken.

Mogelijkheden
Buiten de verschillende padelbaan soorten zijn er nog een aantal keuzemogelijkheden. Zo is er de keuze tussen 10 en 12 mm veiligheidsglas. Alle Yopadel padelbanen worden voorzien van een fundering die het uniform stuiten van de bal garandeert. Ook is het Mondo Turf padelkunstgras met ITF Classified Court Pace 4 Medium-fast certificaat in verschillende kleuren te verkrijgen. We bieden 10 jaar garantie op alle courts en hebben een eigen onderhoudsservice ter beschikking.

Interesse? Vraag een gratis offerte aan.
Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen? Contacteer ons via info@scheepers-sport.be en wij voorzien u van een gedetailleerde prijsvoorstelling met bijkomende informatie. Uiteraard kunnen we ook altijd langskomen voor een verkennend gesprek. Contacteer ons telefonisch via +32(0) 89 89 10 99.

Afbeelding
Eigenschappen
afbeelding technische info
afbeelding technische info
afbeelding technische info
afbeelding technische info
12 mm glasdikte EUROPSE NORM

Het lijkt vanzelfsprekend, maar in de praktijk zien we veel Padelterreinen die niet beantwoorden aan deze Europese norm. Met name bij de glasdikte. Daar zien we dat er vaak het goedkopere 10 mm-glas geplaatst, terwijl de aanbevolen veiligheidsnorm op 12 mm ligt. 2 mm verschil lijkt misschien klein in absolute cijfers, maar het gehard glas van 12 mm dat we voor padel pleinen gebruiken is daardoor wel 20 % sterker en dus ook veiliger!

Bovendien kan het afwijken van die aanbevolen norm aanleiding geven tot vervelende discussies met de verzekering bij gebeurlijke ongevallen. En dat wil niemand meemaken. Met een padelcourt van Scheepers Sport zit u op dat vlak 100 % safe!

afbeelding technische info
De bepalende factor bij padel KUNSTGRAS

Het toegepaste kunstgras is een kwaliteitskenmerk waar vaak overheen gekeken wordt. Ten onrechte, want de kwaliteit van het kunstgras is dé bepalende factor voor constant kwalitatief speelplezier doorheen de tijd. Kunstgras van topkwaliteit garandeert namelijk een uniforme ‘bots’ van de bal.

De hoge densiteit en verwikkeling van de vezels staan garant voor een zeer lange levensduur van makkelijk 8 jaar. Standaard zijn de kunstgrasmatten beschikbaar in groen en blauw, maar andere kleuren zijn eveneens bespreekbaar. Niet alleen de kleur van het kunstgras kunnen we personaliseren. Als ontwikkelaar heeft Scheepers Sport het volledige engineerings- en productieproces in eigen handen. Daardoor kunnen we heel ver gaan in de personalisering van uw eigen padel terrein.

afbeelding technische info
Uniek coatingproces EIGEN ENGINEERING

Scheepers Sport maakt als enige gebruik van kwaliteitsbuizen die gebeitst worden voor het coatingproces, wat een zeer zuiver oppervlak garandeert. Ook ons coatingproces is uniek omdat we gebruik maken van de laatste nieuwe primercoatings en afwerken met een kwalitatieve polyester eind laag in diverse RAL-kleuren. Deze coating biedt een veel betere bescherming tegen corrosie, wat – zeker aan zee – een onmiskenbare troef vormt en het onderhoud sterk vermindert.

Onze eigen montage- en onderhoudsploeg zorgt ervoor dat uw Scheepers Sport padelcourt steeds in topconditie blijft en ook bij onverwachte probleempjes zijn we uiteraard snel ter plaatse.

Enkele projecten

Krijg een inzage in onze laatste realisaties. Klik voor meer informatie over het project of voor meer
informatie betreffende het type en de ondergrond van ditproject.

Aanleg van padel courts bij Runkster TC
Aanleg van padel courts bij Runkster TC
Padel courts voor Rapid Waterschei
Padel courts voor Rapid Waterschei

Dit voorjaar heeft Rapid Waterschei haar tennisactiviteiten vergroot met het aanbod van padel.

Aanleg padelcourts in Maaseik
Aanleg padelcourts in Maaseik

Deze maand is Padelclub Maaseik (Pacma) officieel geopend. De 4 padelbanen van Maaseik zijn vlak...

VOLG ONS OP INSTAGRAM

Scheepers Sport is ook te vinden op Instagram en Facebook. Neem zeker eens een kijkje op ons Instagram account. Bekijk hier onze laatste realisaties en projecten. Ook pakken we regelmatig uit met kortingsacties op ons instagram kanaal. Geef en duimpje en volg ons: www.instagram.com/scheeperssport See you at the gram!